Nu de corona perikelen zo goed als, als sneeuw voor de zon verdwenen zijn, en die zon zich meer dan ooit zo vroeg in het voorjaar laat zien, zitten de terrassen en restaurants elke avond vol. De gasten aan de tafel worden afgewisseld door wachtenden in de rij, en het lijkt wel of iedere gast meer dorst heeft dan ooit. Hotels, restaurants, lunchrooms en cafés, iedereen ervaart hetzelfde; het zijn dagen hard beunen en zwoegen. Goed voor te stellen dus dat er naast al die rennende uurtjes, weinig tijd over is voor de administratie van de voorraad, en dat die ene strategische beslissing ook al even op zich laat wachten. Gelukkig zijn er bedrijven (zoals TCOG!) die zich volledig specialiseren in de optimalisatie van de software van jouw horecazaak; pluk je de vruchten van want het neemt je taken én tijd uit handen. Ben je benieuwd in welke manier de software optimalisatie jouw horecazaak kan helpen ontwikkelen? Lees snel met ons mee!
Restaurants en foodservices
Het aanbieden van het lekkerste eten en uitstekende service van het personeel is tegenwoordig niet het enige wat de gastbeleving optimaal maakt. Restaurants dienen er deze dagen voor te zorgen dat zij in alle behoeften van gasten kunnen voorzien met alle mogelijke tools van dien! Tafel- en orderbeheer, bestel- en afrekenprocessen… you name it! Gelukkig is dat waar TCOG met de hulp van Microsoft Dynamics 365 business central de uitkomst biedt; met LS retail kunnen zij de perfecte oplossing bieden voor de behoeften van de gasten; keukenbeheer, tafel afhandeling of een mobiel verkooppunt. Het is allemaal mogelijk!
Hotels
Ook voor de optimalisatie van de programma’s die binnen een hotel gebruikt wordt kan het uitkomst binnen om alle processen goed en vlot te laten verlopen. Tegenwoordig kennen de gasten meer behoeften dan ooit, en lijkt niets écht te gek. Het kan daarom handig zijn om de software van het hotel te veranderen in één platform voor alle mogelijke processen die bij het runnen van een hotel komen kijken. Wanneer je ervoor kiest om één platform te gebruiken, zal je al snel merken dat de processen in jouw te runnen tent een stuk soepeler zullen verlopen. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een geoptimaliseerde personeelsplanning of hulp met het budgetteren. Wanneer deze processen gemakkelijker gaan, zal dit ook als prettig ervaren worden door het personeel en dit zullen de gasten uiteindelijk ook merken. Gasten blij, jij blij toch?